Eurocopa

Fontajau, un feu europeu

Eurocopa. Tot i ser feiner, l’Uni espera que més de 2.000 aficionats empenyin l’equip com ja ho han fet en altres grans cites europees

Ja fa dues temporades, però a Fontajau hi va caure derrotat el campió de l’Eurolliga (USK Praga) i l’AGÜ Spor com a equips més significats, i el Iekaterinburg hi va patir el que no està escrit aquell dia que Coulibaly es menjava vives Grinner i Sancho Lyttle. L’Uni ha anat enganxant més i més aficionats a mesura que ha convertit els seus èxits en credibilitat. Avui és feiner i costa portar molts seguidors a Fontajau, però sense haver fet cap acció específica per afavorir-ho i només amb el termòmetre de les peticions de públic no habitual el club creu que hi pot haver més de 2.000 seguidors.

Fontajau és un feu difícil de conquerir. De fet, en tres temporades en competició europea només hi han guanyat tres equips, aquella selecció mundial permanent que és el Iekaterinburg, el millor Nadejda de la història (amb Roberto Íñiguez a la banqueta) i el Bourges. Els dos equips russos van ser els finalistes d’aquella Eurolliga. Tant la temporada passada com aquesta, fins ara la trajectòria ha estat immaculada (5-0 en els dos casos).

Ahir Èric Surís recordava el paper dels seus seguidors: “En el grup no vam tenir rival gràcies a ells. I contra l’Olympiacòs des de la primera possessió no se sentia res del soroll que hi havia.”

14-3
de balanç
de l’Spar Citylift Girona a Fontajau en competició europea. Fins i tot en l’Eurolliga va ser positiu (4-3).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)