ACB

Ratxa històrica

Lliga Endesa. Sisena victòria consecutiva del MoraBanc i millor valoració de Jaka Blazic (30) a l’ACB

El MoraBanc Andorra va fer ahir història a Sevilla en aconseguir la sisena victòria consecutiva, la seva millor ratxa a l’ACB. L’anterior, de cinc victòries, era de la temporada1993/94, en la seva primera etapa a l’elit. També va fer història Jaka Blazic, que amb 25 punts va aconseguir la seva millor valoració: 30. L’eslovè va col·laborar decisivament a un triomf contra el Real Betis Energia Plus que confirma el conjunt de Peñarroya en posició de play-off.

Van ser Albicy i Jelinek els primers protagonistes en marcar diferències, amb el 14-21 als set minuts de partit. I és que després d’un primer quart força anotador (22-25) va aparèixer la figura de Jaime Fernández, per seguir aconseguint marges amb onze punts en sis minuts. Davant d’ell, el base rival, el català Josep Franch, va encapçalar la reacció local per poder deixar al descans un marcador més que endreçat per als sevillans (44-43).

En l’intercanvi de la represa, Schlib va posar els punts del penúltim classificat, que marxava 70-64 a falta d’un quart. Un darrer període en què va emergir pletòric Blazic, per impulsar un 0-12 contra un rival que va estar cinc minuts sense anotar i que ja no remuntaria.

LES FRASES

Del darrer quart quedarà els 36 punts que hem anotat, però la clau és com hem defensat durant cinc minuts
Joan Peñarroya
És un esdeveniment per a un club com el nostre aconseguir la sisena victòria. És una fita, però això no ens dona res