FCBQ

Un mal inici deixa sense opcions al Santjoanenc

gARROTxa 58 montgat 93

GARROTXA:Batalla (5), Gonzàlez (4), Garriga (5), Mora (9), Grabolosa (9) –cinc inicial–; Baines (2), Luque (3), Guardiola (5), Berga (2), Parès (2) i Serra (12). 4 triples: 1 Garriga, 1 Luque, 1 Mora i 1 Guardiola. 6/15 en tirs lliures. 16 faltes personals.MONTGAT:Balletbó (6), Baluda (9), Lorente (19), Gonzàlez X. (10), Arenas (8) –cinc inicial–; De la Torre (13), Gonzàlez A. (17), Pascual (5), Blanco i Cerdà (6). 3 triples: 1 Baluda, 1 De La Torre i 1 Arenas. 14/23 en tirs lliures. 20 faltes.PARCIALS:13–32, 21–14, 10–19 i 14–28.COMENTARI:Derrota clara del conjunt garrotxí per segona setmana consecutiva. Després d’un nefast primer quart, el conjunt local va lluitar i endur-se el segon per intentar tornar a entrar en el partit (34–46 al descans). Tanmateix, els següents vint minuts no van tenir cap mena d’història i el Montgat es va emportar un còmode triomf.