FEB

Massa rival al davant

EBA. La intensitat local i el rebot (13 menys) van acabar traient del partit un Quart amb excessius dubtes

CASTELLDEF. 76 QUART 66

BBA CASTELLDEFELS:Carrasco (3), Torres (12), Oliva (11), Olmedo (8) i Boronat (13) –cinc inicial–; Haro (7), Sesé (20), Zanca (2). 17/32 en tirs de dos, 9/24 en triples (3 Oliva i Boronat, 2 Sesé i 1 Torres) i 15/19 en tirs lliures. 39 rebots (9 Olmedo), 17 assistències (5 Olmedo) i 101 de valoració (31 Sesé).QUART GERMANS CRUZ:Coderch, Camós (6), Martorell (9), Vila (16) i Montalat (3) –cinc inicial–; Zniteka (3), Palol, R. Serra (4), Sima (1), M. Serra (8), Jiménez (10), Agustí (6). 12/35 en tirs de dos, 9/17 en triples (2 M. Serra, Vila i Agustí, 1 Zniteka, Jiménez i Martorell) i 15/22 en tirs lliures. 27 rebots (5 Martorell), 6 assistències (2 Zniteka) i 56 de valoració (20 Vila).PARCIALS:16-20, 19-17 (35-37), 22-9 (57-46) i 19-20 (76-66).

Nova derrota del Quart, que segueix penúltim, en zona de promoció, i en dinàmica molt perillosa. Els de Carles Ribot van protagonitzar a Castelldefels una bona primera meitat –guanyaven de dos en el descans–, però va ser insuficient contra un rival que els tenia ben estudiats. I és que després del primer període, en què els visitants van jugar amb molta fluïdesa, corrent i amb bones decisions a camp obert, el Castelldefels va començar a rutllar.

Els canvis defensius en els bloquejos directes, amb jugadors més físics i alts, van crear molts problemes als quartencs, que no trobaven avantatges en atac. A poc a poc, i sobretot a partir del tercer període, els locals van anar creixent en el joc. A tres minuts del final d’aquest quart i amb un marcador igualat, dos triples del Castelldefels van començar a trencar el marcador (57-46 a falta d’un quart).

No va llançar la tovallola el conjunt quartenc en l’arrencada del darrer període, va entrar de nou en el matx i només perdia de sis punts. Va ser quan Boronat va fer mal en el triple i la major intensitat del rival en les dues cistelles va passar definitivament factura al Quart, amb molts problemes al final per anotar.