FEB

Marc García podria reaparèixer avui en la ‘final’ del Barça B

LEB Or. El filial blaugrana rep el cuer, el Clavijo, que és a una victòria, i li cal el triomf per evitar de complicar-se la permanència

El Barça B rep aquest vespre (21 h) el Clavijo de Logronyo en un partit avançat de la jornada entre setmana de la LEB Or. Els blaugrana afronten una autèntica final perquè tenen el seu rival (8-19) a una sola victòria (9-18). A més, el Barça B està empatat amb l’Azpetitia, que és en zona de descens directe. El tècnic, Alfred Julbe, podria fer reaparèixer Marc García, que es va lesionar fa quatre mesos d’una luxació a l’espatlla, de la qual va ser operat. El manresà, de 22 anys, ja té l’alta mèdica, ja s’ha entrenat amb l’equip i podria reaparèixer. Marc García està impacient: “Tinc ganes de tornar a sentir l’adrenalina de competir i espero donar-ho tot.” Els darrers dies el jove jugador ha estat entrenant amb Ricard Casas. El Prat, l’ICL Manresa i el Força Lleida jugaran demà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)