Més bàsquet

Una cita que s’ha fet un lloc

Bàsquet. Presentada la cinquena edició del torneig de Farners de cadet de primer any, aquest any sense el Madrid ni el Barça en el cartell

En una època en què hi ha cada cop més proliferació de tornejos, el de Farners ha trobat el seu espai. Ahir se’n va presentar la cinquena edició, que aquest any es disputarà del 30 de març a l’1 d’abril, entre els pavellons dels Saioners i el de la Nòria de Santa Coloma de Farners. La cita l’organitza el CB Farners, en col·laboració amb l’Ajuntament de la localitat i la resta d’institucions supramunicipals (Generalitat, Diputació, Consell Comarcal) i la FCBQ.

El torneig reuneix alguns dels millors equips de Catalunya i l’Estat espanyol en la categoria de cadet de primer any. Aquest cop, però, no podrà comptar ni amb el Madrid ni el Barça Lassa, campió i subcampió de l’edició passada. Com en anys anteriors, la categoria masculina consta de dotze equips. Es tracta del Joventut de Badalona, el València, el Manresa, el Saragossa, l’Estudiantes, el Bilbao, el Cornellà, el Bàsquet Girona, l’Askatuak basc, el Maresme, el SESE i l’amfitrió, el CB Farners. Els equips es reparteixen en quatre grups de tres i els dos primers accedeixen a quarts. La final serà el diumenge 1 a la tarda (17 h).

Quant a la categoria femenina, s’ha passat de vuit a set equips. L’actual campió, el Femení Maresme, defensarà el títol. Els altres equips són el València, el Mataró, el Joviat, el Cassanenc, el Vilafant i el CB Farners. Repartits en un grup de quatre i un altre de tres, els dos primers de cada grup accediran a semifinals. La final tindrà lloc el diumenge 1, abans de la masculina (15.15 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)