FCBQ

Contundent victòria de l’Arbúcies en el derbi gironí

l’escala 44 arbúcies 74

L’ESCALA:Esponella, Martí (20), Usán (2), Alonso (12), Quintana (2) –cinc inicial–; Cantenys, Costey, McCloud (3), Martini (3). 1 triple: Martini. 5/6 en tirs lliures. 19 faltes.ARBÚCIES:Noguera (2), Juvanteny, Camprubí (2), Pirés (11), Canaleta (9) –cinc inicial–; Román (3), Masnou (15), Noguer (14), Tort, Grau (18). 6 triples: 2 Masnou, Noguer, 1 Grau, Canaleta. 6/15 en tirs lliures.PARCIALS:6–17, 10–16, 10–26, 18–15.COMENTARI:L’Escala va encaixar la segona derrota consecutiva en el derbi gironí de la jornada, i es despenja de la zona mitjana de la classificació. Els locals, que continuen notant les baixes de jugadors importants, van fer un partit molt dolent en atac. Per altra banda, l’Arbúcies va imposar el seu ritme de joc des del primer minut de partit i va encarrilar el matx abans del descans amb un 16–33. En la represa els escalencs no van ser capaços de reaccionar i es mantenen a la part baixa de la taula.