FCBQ

El Barça i l’Andorra troben una data per jugar la final

Lliga catalana. La 38a edició celebrarà el partit pel títol el dimarts 1 de maig al Pavelló Olímpic Municipal de Reus (12.30 h, Esport3)

El FC Barcelona Lassa i el MoraBanc Andorra jugaran la final de Lliga catalana el dimarts 1 de maig al pavelló olímpic de Reus (12.30 h, Esport3).

La federació va fer públic ahir l’acord, una data fàcil d’encaixar una vegada el club blaugrana va quedar sense possibilitats de jugar el play-off de l’Eurolliga. El cap de setmana abans tots dos equips juguen dissabte el seu partit de la Lliga Endesa –el Barça a Fuenlabrada i el MoraBanc a casa contra l’Obradoiro–, mentre que cinc dies després de jugar la final es tornaran a trobar al Palau Blaugrana, de nou en partit de l’ACB. La final tenia fixada la seva data el diumenge 26 de novembre, durant la primera finestra FIBA, però la federació espanyola va prohibir-ne la celebració al·legant que la final no estava en el calendari oficial aprovat per la seva assemblea a l’estiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)