FEB

Partit vitals per al Girona, el Quart i el Salt

EBA. Els de Quim Costa encara tenen possibilitats de disputar la fase d’ascens i els altres dos lluiten per eludir el descens

Després de l’aturada per la Setmana Santa, l’EBA reprèn avui el fil de la competició. Ho fa amb els equips gironins afrontant la recta final de la fase regular –només queden quatre jornades– i tots amb coses en joc.

Per dalt, el Bàsquet Girona, tercer en el grup C-A (15-7), encara té possibilitats de classificar-se per a la fase d’ascens –la disputen els dos primers–, però necessita guanyar els partits i que el Masnou i el Menorca fallin. Ara els té a tots dos a un triomf i amb l’average perdut. Avui (19 h) rep a Fontajau el Roser i intentarà fer valer la seva fiabilitat a casa (10-1 fins ara). A Quart, hi ha neguit perquè són en zona de promoció de permanència amb el mateix balanç que el cuer (6-16). Aquesta tarda visitarà la pista del Mataró Boet (20 h).

Demà, el Salt

S’enfrontarà al Cerdanyola, amb qui està empatat a la cua del grup C-B (4-18). Qui perdi estarà quasi sentenciat al descens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)