Més bàsquet

Dues setmanes sense president

Bàsquet. El comitè de competició inhabilita Edu Alonso i eximeix de responsabilitat l’àrbitre que va aturar el CEB Girona B-Bencriada (tercera catalana) pel comportament del primer

El jutge únic del comitè de competició de la federació catalana ha decidit inhabilitar per dues setmanes el president del CEB Girona, Edu Alonso, temps durant el qual no podrà exercir les seves funcions, però sí que podrà accedir amb normalitat als recintes esportius si vol.

És el punt més destacat de la resolució que ha dictat en relació amb els fets viscuts el 25 de febrer en el partit de tercera catalana CEB Girona B-Bencriada, valorats en funció de l’acta que va redactar l’àrbitre Cristian Ruiz (de categoria EBA) i de les al·legacions presentades pel mateix Alonso. Aquell dia Ruiz va suspendre el partit quan faltaven menys de dos minuts per al final, amb un 46-69 en el marcador, perquè va considerar que el comportament d’Alonso era incompatible amb el desenvolupament del joc. Amb anterioritat, i sempre segons el relat de l’acta, havia requerit al delegat de camp que prengués mesures davant aquella actitud tan agressiva cap a ell. D’altra banda, el CEB Girona ha estat castigat amb 255 euros de multa i Raül Moreno, jugador de l’equip gironí, ha estat suspès quatre partits. Per contra, s’ha absolt de tota responsabilitat l’àrbitre. Finalment, el partit s’ha donat per finalitzat amb el resultat que hi havia. Alonso, que és a l’estranger, es va mostrar decebut amb la decisió del jutge únic: “No és just perquè no va passar el que diu aquest senyor [l’àrbitre] a l’acta. Més que preocupar-me la inhabilitació, el que em preocupa és que surti la veritat.” Ahir valorava si decidia recórrer al comitè d’apel·lació.

MÉS SANCIONS

El CEB Girona ha rebut una multa de 255 euros i un jugador ha estat suspès 4 partits
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)