ACB

Festival del MoraBanc al segon quart amb un 26-2 (78-65)

Lliga Endesa. Els andorrans han enfonsat l’Estudiantes abans del descans destrossant la defensa dels de Salva Maldonado sense trobar Landesberg (4/14 tirs de camp)

El MoraBanc Andorra ha sumat una victòria que el consolida en zona de play-off i talla així la ratxa de dues derrotes seguides (78-65). Els de Joan Peñarroya han viscut un primer quart amb alternatives en el marcador, diferències mínimes i amb un Estudiantes intens. Però el segon quart els andorrans han augmentat el seu nivell de joc i han destrossat la defensa d’un Estudiantes passiu. La resposta del MoraBanc ha estat impressionant amb un festival de bàsquet i un parcial demolidor de 26-2 que ha fet que la diferència creixés fins els 20 punts (44-21). Al descans el partit ja estava sentenciat (47-26) i l’Estudiantes ha vist tallada una ratxa de quatre victòries consecutives. El segon temps ha estat de pur tràmit perquè els andorrans han mantingut sempre la diferència per sobre els 20 punts i l’Estudiantes en cap moment ha intimidat amb un Landesb erg desconegut (4/14 tirs de camp). Albicy ha estat a un gran nivell el dia que Jaime Fernández s’enfrontava al seu exequip. Diumenge vinent els de Joan Peñarroya visiten la pista d’un Bilbao molt tocat.