FEB

Molt en joc per al Quart

EBA. Rep aquesta tarda en l’última jornada el Bàsquet Girona (19 h), depenent d’ell mateix per eludir l’eliminatòria de permanència

Sense saber ben bé com, el Quart ha hagut de conviure gran part del curs al pou del grup C-A d’EBA. La seva irregularitat ha estat tal que ha combinat el seu titubeig en aquesta competició amb el títol de la Lliga Catalana EBA. En tot cas, els de Carles Ribot han fet un pas endavant les darreres setmanes –2-1, amb la derrota, competint fins al final amb el Menorca– i arriben avui a l’última jornada, en horari unificat (19 h), depenent d’ell per salvar-se. Els comptes són nítids. Si venç, eludeix l’eliminatòria de permanència faci el que faci el Castelldefels. Tots dos tenen 8-17, si bé l’average és dels verds. En cas de perdre, hauria d’esperar l’ensopegada del seu rival, que rep el Cantaires, el cuer, ja baixat. El Quart no tindrà un partit senzill, perquè se les haurà amb el Bàsquet Girona. Els de Quim Costa no s’hi juguen res –seran tercers passi el que passi (17-8)–, però la rivalitat existent entre els dos equips farà que també l’afrontin estimulats.

El Salt, per la seva part, tancarà la lliga contra el Castellbisbal, a casa. Acabarà penúltim (6-19 en el grup C-B) i avui sabrà el rival de l’eliminatòria per salvar la categoria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)