FEB

L’Hospitalet no té res a fer (89-52) i està contra les cordes (1-2)

LEB Plata. L’equip aguanta en el primer temps (36-25) però ja en el tercer quart (24-7) s’agenolla

ALBACETE 89 (2) hospitalet 52 (1)

ALBACETE:Ortega (9), Marín (8), Elias (6), Olumuyiwa (11) i Covington (12) –cinc inicial–; Vázquez (6), Maldonado, Picazo (2), Fox (6), Gómez (6), Livingston (17) i Otero (6). 22/36 de 2, 13/29 triples (5 Livingston, 2 Covington, Gómez i Fox i 1 Ortega i Marín), 6/10 tirs lliures, 33 rebots (8 Olumuyiwa), 18 assistències (4 Elias) i 102 de valoració (18 Olumuyiwa).TORRONS VICENS CB L’HOSPITALET:Bassas (5), Schmidt (11), San Epifanio (6), García i Kody (10) –cinc inicial–; Gelazonia (7), Rodríguez (6), Cheda, Kibi (4) i Gallardo (3). 14/43 de 2, 4/23 triples (3 Schmidt i 1 Gallardo), 12/17 tirs lliures, 35 rebots (1 Kody), 5 assistències (2 San Epifanio) i 39 de valoració (19 Kody).PARCIALS:17-12, 19-13 (36-25); 24-7 (60-32) i 29-20 (89-52).COMENTARI:L’Hospitalet haurà de guanyar demà (12 h) el quart partit de l’eliminatòria de quarts de final del ‘play-off’, també a Albacete, si vol continuar viu en la cursa per l’ascens a la LEB Or. Ahir, en el tercer capítol de la sèrie (1-2), els de Jorge Tarragona es van mantenir dins del partit fins al minut 15 (24-20), però l’aparició de Covington (36-25) va anticipar el que vindria en el tercer quart, període en què els locals, amb un 12-1 de sortida (48-26), van liquidar el partit en un tres i no res –en la segona meitat l’Albacete va signar un espectacular 11/18 triples, amb 5/8 de Livingston.