FCBQ

La Bisbal venç el líder al seu fortí

bisbal 63 mataró 54

SOL GIRONÈS BISBAL:Soler (13), Xató (4), Barrasa (4), Òdena (16), Candelario (2) –cinc inicial–; Poch (5), Mateu (2) Ramírez, Frau (9), Castelló (8), Terradas. 8 Triples: 3 Soler, Castelló, 2 Òdena. 6/10 tirs lliures. 22 faltes. Eliminat: Frau.MATARÓ:Lluch (8), Serra (5), Teixidó (6), Sánchez (14), Varela (5) –cinc inicial–; Solar (1), Moreno (5), Cánovas (5), Cuixart (5). 6 triples: 2 Sánchez, Teixidó, 1 Serra, Moreno. 8/21 tirs lliures. 14 faltes.PARCIALS:7–18, 15–8, 15–10, 14–15, 12–3.COMENTARI:Victòria de prestigi de la Bisbal contra el líder. El partit va començar sense sorpreses, amb un ritme alt tant en defensa com en atac per part dels mataronins. En el segon període, la defensa zonal dels locals va col·lapsar els atacs dels visitants i van aconseguir dominar en el marcador fins al tercer quart. L’últim tram del matx va ser molt igualat, i un triple de Castelló quan faltaven 13 segons per al final va provocar la pròrroga. En el temps extra, però, un parcial de 9–1 va sentenciar el partit.