FCBQ

Permanència no resolta per la Bisbal

ramon llull 66 bisbal 58

RAMON LLULL:Vázquez (1), Cavero (13), Espinosa (13), Cesari (7), Rozas (6) –cinc inicial–; Padrós (15), Cánovas (4), Castel, Tunnah (2), Torrosa (2), Díaz (1) i Vila (3). 5 triples: 3 Padrós, 1 Cavero i 1 Vila. 23/35 en tirs lliures. 16 faltes.BISBAL:Soler (2), Barrasa (8), Òdena (19), Frau (7), Poch (3) –cinc inicial–; Xató (5), Candelario (5), Mateu (4), Terradas (2), Curto (3) i Yepes. 2 triples: 1 Curto i 1 Òdena. 11/16 en tirs lliures. 31 faltes. Eliminat: Poch.PARCIALS:15–13, 7–11, 21–14 i 23–20.COMENTARI:La Bisbal va perdre un matx igualat. El conjunt empordanès va començar perdent, però la bona defensa del segon període va donar-los l’avantatge al descans (22–24). En la represa, ambdós conjunts van intercanviar el lideratge en el marcador i, això, va provocar que s’arribés al 51–48 a tres minuts del final. En el moment decisiu, els locals van anotar dos triples per segellar el triomf, mentre que la Bisbal només en va sumar dos en tot el partit, just en aquests instants finals ja irrellevants.