FCBQ

L’Arbúcies remunta i venç

minguella 58 arbúcies 64

MINGUELLA:Llongueres (3), Pardillos (8), Rourera (10), Ors (16), Arregui (12) –cinc inicial–; Lorente (4), Franquesa (3), Ibàñez, Villalain, Teruel (2), de Bofarull. 5 triples: 1 Llongueres, Pardillos, Rourera, Ors, Arregui. 9/14 en tirs lliures. 20 faltes.ARBÚCIES:Noguera (3), Juvanteny (10), Vilà (4), Pires (25), Sánchez (6) –cinc inicial–; Masnou (14), Díaz (2), Merino, Noguer, Ribó. 6 triples: 3 Pires, 2 Masnou, 1 Noguera. 12/17 en tirs lliures. 20 faltes.PARCIALS:21–9, 10–14, 15–13, 12–28.COMENTARI:L’Arbúcies tanca la temporada regular amb victòria i disputarà la promoció d’ascens. L’Arbúcies va anar de menys a més en el partit. Durant els tres primers períodes van jugar sempre a remolc del conjunt badaloní, i amb un desastrós joc ofensiu (36 punts). En l’últim quart els visitants van recuperar el seu ritme de joc, i comandats per Pires, que va anotar 14 punts en els últims deu minuts, van aconseguir capgirar el marcador.