ACB

El Barça jugarà els quarts contra el MoraBanc

Lliga Endesa. El primer partit serà diumenge (20.45 h) al Palau; els altres emparellaments: Madrid-Tenerife, Baskonia-Unicaja i València-Gran Canària

L’última jornada de l’ACB ha deixat definits els emparellaments dels quarts de final. El Barça Lassa debutarà diumenge al Palau Blaugrana (20.45 h) contra el MoraBanc Andorra en un duel que s’ha repetit dues vegades en l’últim mes tan a la lliga ACB com en la final de la Lliga Catalana. Les eliminatòries són al millor de tres partits. Els altres emparellaments de quarts són els que disputaran el Madrid-Tenerife, el Baskonia-Unicaja i el València-Gran Canària. Els blancs, vigents campions de l’Eurolliga, debutaran diumenge a dos quarts d’una del migdia, el Baskonia ho farà diumenge a la tarda (18.30 h) i el València no jugarà fins dilluns (20.30 h.). Qui guanyi del duel entre el València i el Gran Canària obtindrà el desitjat bitllet per l’Eurolliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)