FEB

Cassie Oursler, reforç interior per al Cadí

Lliga Femenina. La pivot nord-americana arriba des de la Universitat de Buffalo (NCAA)

Arran de la impossibilitat de renovar Caitlyn Ramírez –el seu futur apunta a Israel–, el Cadí la Seu va tancar la incorporació de Cassie Oursler per un any. La pivot nord-americana (1,90m, 1995) arriba procedent de la Universitat de Buffalo, amb la qual ha disputat el Sweet 16 en l’última NCAA. Ve d’acreditar 12,7 punts (49,7% en tirs de camp) i 6,6 rebots en 24 minuts i serà l’encarregada de ser referent a la pintura. Oursler és la vuitena peça confirmada, després de Yurena Díaz, Ariadna Pujol, Andrea Vilaró, Irati Etxarri, Mehryn Kraker, Georgina Bahí i Shereesha Richards. El tècnic tornarà a ser Bernat Canut.

El Sant Adrià es mou

No tan avançada té la planificació l’Snatt’s. Ahir va anunciar la renovació de l’alera Mireia Vila (1,83m, 1991), en procés de recuperació d’una greu lesió al genoll esquerre. És la segona jugadora lliga, després d’Aina Ayuso. L’entrenadora és Glòria Estopà, que relleva Fabián Téllez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)