Més bàsquet

Èric Surís, seleccionador estatal sub 23

Bàsquet. L’entrenador de l’Spar Citylift treballarà, entre el 15 i el 20 de juny, amb un grup de 12 jugadores menors de 23 anys que poden donar el salt a la selecció espanyola absoluta

L’entrenador de l’Spar Citylift, Èric Surís, ha estat escollit seleccionador estatal sub 23 i treballarà, a Lleó, amb un grup de 12 jugadores que es troben en l’òrbita de la selecció espanyola absoluta. El director tècnic de seleccions femenines de la federació espanyola, José Ignacio Hernández, explica al respecte que: “Hem optat per aquesta selecció pont amb jugadores d’importants generacions del bàsquet femení, que en alguns casos enllaçaran amb la preparació per als Jocs Mediterranis i en altres amb la concentració per a la Copa del Món Sènior de Tenerife”.

Èric Suris estarà assistit per Bernat Canut, entrenador del Cadí La Seu. La concentració tindrà lloc del 15 al 20 de juny i es tancarà amb un partit de preparació davant la selecció sub 20 espanyola que disputarà l’Europeu d’Hongria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)