Més bàsquet

Girona cotitza alt

Bàsquet. Xavi Rabaseda, Oriol Paulí, Marta Xargay i Queralt Casas estan inclosos en l’última llista d’Espanya

Que hi hagi representació gironina a la selecció espanyola no és cap fet estrany –Marta Xargay és una habitual, per exemple–, però en la darrera convocatòria fins a quatre jugadors de la demarcació hi han tret el cap. Tots ells ja es van concentrar ahir a Madrid.

La particularitat de les finestres FIBA –en les anteriors, no hi ha hagut cap NBA ni jugador que disputi l’Eurolliga, i en la d’ara, comptadíssims– ha obert una escletxa perquè Xavi Rabaseda i Oriol Paulí hagin pogut entrar en la llista de Sergio Scariolo. Els dos, que fa pocs dies van renovar amb l’Herbalife, es troben en el grup que participarà en els dos amistosos classificatoris per al mundial de 2019 d’aquesta setmana. Dijous a Ljubljana contra Eslovènia i diumenge a Màlaga contra Bielorússia. L’equip espanyol acredita un 4-0. Des d’avui, ja s’exercitaran a Guadalajara per preparar aquests dos enfrontaments.

En el combinat femení, Lucas Mondelo ha convocat setze jugadores per fer una primera concentració –des de demà fins al 6 de juliol a Palma– preparatòria per al mundial de finals de setembre a Tenerife. Entre elles hi ha Marta Xargay i Queralt Casas. La primera té un lloc fix i la bescanonina hi buscarà guanyar-se la plaça.

Núria Martínez i el 3x3

La base de l’Spar Citylift Girona ha disputat aquest cap de setmana a Andorra el preeuropeu de 3x3 amb la selecció espanyola de l’especialitat. L’equip, dirigit per la figuerenca Anna Junyer i completat amb Aitana Cuevas, Vega Gimeno i Paula Palomares, va acabar obtenint la classificació després de derrotar ahir a la tarda Estònia en el partit definitiu (17-12). L’europeu es disputarà del 14 al 16 de setembre a Romania.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)