Més bàsquet

Navarro vol continuar jugant però el Barça li diu que no compta amb ell

Bàsquet. El jugador, que va saber dijous la decisió del club, no vol abandonar les pistes fins al final de la temporada que ve

Segons ha confirmat aquest diari, la secció de bàsquet del FC Barcelona ha comunicat a Juan Carlos Navarro que no compta amb ell per a la pròxima temporada i li ha ofert un lloc en l’estructura esportiva. El jugador, però, vol continuar jugant una temporada més. Navarro, que té 38 anys, va signar un contracte per deu temporades el 2017, que preveu el seu salt als despatxos quan deixi les pistes però que no determina la data de la seva retirada. Per tot plegat encara no s’ha fet oficial la notícia. De fet, va ser dijous de la setmana passada quan el club va fer saber al jugador la seva decisió. El problema es podria desencallar amb la intervenció del president blaugrana, Josep Maria Bartomeu, ja que el pes de Juan Carlos Navarro en la història del bàsquet blaugrana és massa gran perquè tingui un mal final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)