Més bàsquet

El salt inicial, l’excusa

Bàsquet. Marc Gasol explica els detalls del partit solidari de demà a Fontajau, entre els equips dels seus amics i els del seu germà Pau

Fontajau ho té tot gairebé enllestit per ser demà al vespre (20h), el marc del partit solidari entre amics d’en Pau i d’en Marc Gasol. El recinte ha patit una gran transformació per omplir-se –està gairebé tot venut– per rememorar els salt inicial del partit de les estrelles de la NBA, el 2015 al Madison Square Garden. “El salt inicial és l’excusa” ha afirmat Marc Gasol –aquell històric dia la possessió va ser per a l’equip de Pau– que posa en context la cita de demà al vespre, tots els beneficis de la qual seran per ajudar a clubs modestos.

Marc Gasol ha afirmat també que degut al vincle, estret, que manté amb Girona Fontajau va ser des del primer moment la opció prioritària per a acollir el partit. El pivot dels Grizzlies també ha parlat del Bàsquet Girona, que ha presentat tota la documentació requerida per la FEB per convertir-se en equip de LEB Plata; una circumstància que farà professionalitzar el club que presideix.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)