FEB

L’Snatt’s Sant Adrià continua liderant el rànquing estatal femení

Bàsquet. Domina les categories de base els últims quatre anys i ha guanyat set dels últims dotze títols disputats

Després de la disputa dels campionats d’Espanya de clubs d’enguany, l’Snatt’s Sant Adrià es manté com a líder en el rànquing estatal femení de la FEB, que té en compte els resultats de les últimes quatre temporades en les categories infantil, cadet i júnior.

En aquest període (dotze títols), l’equip del Besòs se n’ha endut set i ha participat en quatre finals més, fet que li garanteix aquesta jerarquia. Aquesta temporada, ha estat campió júnior i cadet i ha perdut la final infantil. En total, acumula 372 punts, per 290 del segon, el Movistar Estudiantes, i 289 del Ponce de Valladolid, tercer.

El rànquing masculí està liderat pel Madrid, amb 379 punts. Els blancS estan accentuant cada any més el seu domini i, en les tres categories, han guanyat deu dels últims dotze estatals. En els dos últims anys han fet el ple de títols (tres de tres). El Barça Lassa és segon, amb 356 –enguany els millors resultats han estat el segon lloc infantil i el tercer júnior– i el Joventut de Badalona, tercer, amb 342. Els verd-i-negres han estat subcampions en categoria júniors durant el 2018.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)