FEB

L’Spar Citylift reforça el paper de la base

Lliga Femenina. Un grup de jugadores del GEiEG (copa Catalunya) i també del júnior treballaran amb el primer equip durant el curs

L’Spar Citylift ha acabat la configuració de la plantilla més aviat que mai, i completant-la amb únicament nou elements (Palau, Martínez, Rosó, Oma, Murphy, Hampton, Reisingerova, Sánchez i Colhado). La decisió s’ha pres per donar prioritat a la qualitat –s’ha apujat el pressupost, però els diners arriben fins on arriben– respecte a la temporada passada, en què el tècnic, Èric Surís, tenia deu jugadores a disposició.

Joventut

Amb Laura Roig que no continua –no s’ha trobat un punt en comú en el que volia cadascuna de les parts–, el club ha cregut convenient que era l’hora de reforçar el paper de la base. No tant donant-los minuts a la pista –si bé això ja es veurà en el transcurs de la competició– com introduint jugadores joves amb projecció en dinàmica del primer equip.

Aina Martín (Vidreres, 2000) pujarà del júnior i la intenció és que estigui treballant cada dia sota les ordres d’Èric Surís, si bé tindrà fitxa de copa Catalunya i habitualment jugarà amb el GEiEG. També estaran entre l’Spar Citylift i el segon equip Núria Bagaria (Girona, 1999), que va debutar la temporada passada a Lliga Femenina; Belén González, i Alba Coma, també del 1999.

En paral·lel, també alternaran el sènior, el GEiEG de copa Catalunya i el júnior tres jugadores del 2001 que aquesta temporada tancaran l’etapa de formació. Són Júlia Soler (Banyoles), Fatou Cisse (Dakar, Senegal) i Laia Moya (Roses). L’última d’elles competirà a partir d’aquest cap de setmana en el mundial sub-17 a Minsk (Bielorússia), amb la selecció espanyola. Per a Soler i Cissé serà la quarta temporada a l’entitat gironina, mentre que per a Moya serà la sisena. Va arribar al club en edat preinfantil.

El calendari, avui

La FEB farà aquest migdia (12 h) el sorteig del calendari de Lliga Femenina, que aquesta temporada arrencarà el 13 d’octubre per la disputa del mundial a Tenerife a finals de setembre. A banda dels emparellaments, també està previst que s’anunciï l’escenari de l’Open Day. Des de la temporada passada, tots els partits de la primera jornada es disputen en una seu. Fa un any, es van disputar a Madrid. Aquest cop, se sap que l’Spar Citylift debutarà actuant com a visitant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)