Més bàsquet

Quino Colom, dos anys al Bahcesehir

Internacional. L’equip turc està fent grans fitxatges després de pujar a primera divisió

Quino Colom ja té nou destí per als dos propers anys. L’andorrà (1,88 m, 1988) ha acceptat la proposta del Bahcesehir turc, que ha irromput amb força en el mercat després de pujar inesperadament a primera divisió. Ho va poder fer beneficiant-se de la renúncia de l’Eskisehir, equip on estava entrenant la temporada passada el català Josep Maria Berrocal.

Colom, que era agent lliure, venia de fer tres exercicis fantàstics a l’Unics Kazan. En l’últim, va acreditar 14,3 punts, 5,1 assistències, 4,1 rebots, 1,1 recuperacions i 18,8 de valoració en l’Eurocopa, quarta millor valoració de tota la competició. A més, també havia destacat amb Espanya en els partits de les finestres FIBA. Lògicament, amb el Bahcesehir, només jugarà una competició, la turca. A més d’incorporar Colom, l’entitat també ha tancat els fitxatges de Marcus Slaughter, Andy Rautins, Emir Preldzic i Chris Babb, noms de primer ordre que s’hauran de cohesionar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)