Eurocopa

El Cedevita de Sito Alonso agafa cos

Eurocopa. Després de Lima i Bell, Aguilar podria ser la dotzena novetat del conjunt croat

El Cedevita de Zagreb va anunciar ahir dos fitxatges més i ja n’acumula onze aquest estiu. Es tracta d’Augusto Lima (2m06, 1991), que fa pocs dies es va deslligar del Madrid i ha firmat per dos anys amb l’equip que entrenarà Sito Alonso –6,4 punts i 5,8 rebots amb l’UCAM Múrcia a l’ACB–; i de James Bell (1m96, 1992), procedent del Darussafaka. La següent incorporació podria ser Pablo Aguilar, l’aler pivot andalús que ha jugat les últimes tres temporades a l’Herbalife i que signaria per dos anys, els mateixos que té garantits l’extècnic del Barça.

Fins al moment, el Cedevita és l’equip de l’Eurocopa que més fitxatges ha fet, deixant enrere els vuit del Torí i el Brescia. A més de Lima, Bell i Aguilar, ha reclutat Vitor Benite, l’escorta brasiler que també jugava en l’UCAM, els nord-americans Justin Cobbs, Josh Magette, Elgin Cook i Tyler Wideman, i els croats Toni Vitali, Domagoj Bosnjak, Andrija Coric i Ivan Ramljak.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)