FEB

Jordi Bataller i Edu Jiménez tornaran al Quart el curs que ve

EBA. Tots dos estaven retirats i despenjaran les vambes per reforçar l’equip

L’estiu ha portat canvis en el Quart, per afrontar la sisena temporada seguida a EBA. A la banqueta, tot es mantindrà igual, amb Carles Ribot de tècnic, però hi ha moviments significatius en la plantilla. Els més destacats són la tornada a l’equip de Jordi Bataller i Edu Jiménez. Tots dos estaven retirats –Bataller ho va deixar l’estiu passat i Jimix en fa quatre, el 2014–, però els ha seduït tornar a vestir-se de curt. Amb bagatge fins i tot a la LEB Or, el base (1986) i l’escorta (1984) aportaran una important dosi d’experiència i qualitat al grup.

A més de Bataller i Edu Jiménez, la línia exterior del Quart la completaran Pau Vila, Lluc Mora –el base arriba del CEB Girona, de copa Catalunya–, Èric Jiménez, Albert Coderch i Miquel Casadevall, que puja del segon equip. També estarà en dinàmica de primer equip Guillem Cuadrado, que ve del júnior del Bàsquet Girona, si bé jugarà amb el filial, a segona catalana. Quant al joc interior, continuen Roger Serra, Moisès Martorell i Arnau Palol, i s’ha incorporat Adrià Artacho, del CEB Girona. Només falta un pivot amb presència a la zona per tancar l’equip.

Camós i Martí Serra

Entre les baixes, dues de significatives. Són Edu Camós i Martí Serra, que han decidit retirar-se. Tots dos havien jugat amb el Quart els cinc anys a EBA. Tampoc continuaran Sigan Benítez, Xavi Montalat i Albert Agustí, que ha anat al CEB Girona. L’equip iniciarà els entrenaments el 22 d’agost.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)