ACB

El MoraBanc perd un mes Whittington

Lliga Endesa. Té una ruptura fibril·lar al soli de la cama dreta i el club ha incorporat Nicolas de Jong per reforçar els entrenaments

Primer contratemps a Andorra en la pretemporada. El MoraBanc va confirmar ahir que Shayne Whittington estarà un mes de baixa després de fer-se una ruptura fibril·lar al soli de la cama dreta. Això significa que el pivot amb passaport macedoni es perdrà tota la preparació i arribaria just per a la primera jornada de la Lliga Endesa –està fixada entre els dies 27 i 30 de setembre, però encara no s’han definit els horaris–, si es compleixen els terminis previstos.

Per compensar la seva baixa, el club del Principat no s’ha quedat quiet i s’ha mogut amb celeritat. Ahir mateix, va anunciar que ha incorporat Nicolas de Jong per reforçar els entrenaments durant la pretemporada. El pivot holandès (2,10 m, 1988) no tenia equip després de militar la temporada passada al Tecnyconta Saragossa. En 32 partits en la Lliga Endesa, va acreditar 8,7 punts i 3,8 rebots, en 17 minuts de mitjana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)