FEB

Raphael Dos Santos completa el Quart

EBA. El pivot torna al club després d’una temporada al Bàsquet Girona

El Quart ja fa alguns dies que ha iniciat la pretemporada amb la vista posada en l’estrena oficial, el 9 de setembre a casa contra l’Arenys, en la primera fase de la lliga catalana EBA, de la qual és l’actual campió. Carles Ribot ha completat la plantilla, després de tancar el retorn de Raphael Dos Santos. El pivot (1991), que la temporada passada va jugar en el Bàsquet Girona a EBA –va firmar 4,9 punts (58.9% en tirs de dos) i 4,2 rebots en 13 minuts–, havia militat a Quart els dos anys anteriors, del 2015 al 2017, també a EBA. Prèviament, havia estat a l’Onyar (copa Catalunya).

Amb Dos Santos, el roster es completa amb Jordi Bataller, Pau Vila i Lluc Mora, com a bases; Èric Jiménez, Edu Jiménez, Albert Coderch i Miquel Casadevall, en la línia exterior, i Roger Serra, Moisès Martorell, Arnau Palol i Adrià Artacho completant el joc interior. Guillem Cuadrado jugarà en el filial però estarà de ple en la dinàmica de la primera plantilla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)