ACB

Test de nivell per a Barça i Penya abans de la lliga

Pretemporada. Debuten Pangos, Kuric, Singleton, Blazic, Smits i Pustovyi; són baixa Hanga i Seraphin i, per la Penya, Birgander i Miller

El Barça Lassa debuta aquest migdia (12.30 h, Esport3, Barça TV) en el seu capítol d’amistosos en l’únic test que farà abans de la Lliga Catalana el cap de setmana vinent a Lleida. Els de Svetislav Pesic jugaran contra el Divina Joventut, que ja fa vuit dies va debutar en pretemporada precisament a Sant Julià de Vilatorta contra la Universitat de Michigan. L’entrada per veure el derbi val cinc euros o és gratuïta si es donen tres quilos d’aliments.

Todorovic, l’atracció

Un dels punts a seguir serà l’evolució del pivot montenegrí –la Penya el vol fitxar i el Barça en té els drets–. També s’enfrontarà als blaugrana Jaka Lakovic, fins ara tècnic del bàsquet base del Barça i ara ajudant de Duran. Per al partit són baixa Hanga i Seraphin, que encara s’estan recuperant de les seves lesions. Pels verd-i-negres no jugarà Birgander, amb molèsties al peu, i tampoc ha arribat encara Quincy Miller.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)