Més bàsquet

Pau Gasol: “L’himne espanyol al Girona – Barça serà més polèmic aquí”

Bàsquet. El basquetbolista català s’ha pronunciat a favor de la celebració del derbi català als Estats Units

En la roda de premsa de presentació del seu llibre ’Sota la cistella’, on reflexiona sobre com s’aconsegueix l’èxit i el lideratge, Pau Gasol ha considerat interessant que el Girona - Barça de la jornada 21 pugui disputar-se a Miami el 27 de gener. “La internacionalització, jugar un partit en terres americanes, em sembla una idea interessant. L’NBA fa molts anys que fa partits fora del territori americà, com a Mèxic o Londres, i no hi ha cap problema perquè és decisió de la pròpia lliga”, ha recordat.

Gasol també s’ha referit a la possibilitat que abans del Girona - Barça sonin els himnes dels Estats Units i d’Espanya. “Allà és natural que soni l’himne i es veu d’una forma normal. Aquí és diferent. Crearia més controvèrsia aquí que allà”, ha sentenciat abans de considerar que, tot plegat, “s’ha de respectar”.

Preguntat sobre quins són els seus referents com a líders a Catalunya i l’Estat espanyol, el pívot de l’NBA, ha mencionat el cardiòleg català Valentí Fuster, el seu propi germà Marc Gasol, el tennista Rafael Nadal i el tenor Plácido Domingo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)