FCBQ

El Quart imposa la seva superioritat

Bàsquet. Lliga catalana EBA. 11 triples al primer quart enllesteixen el partit inaugural

QUART 84 ARENYS 58

CB QUART GERMANS CRUZ:Serra, Coderch (8), Èric Jiménez (9), Martorell, Vila (16) –cinc– Edu Jiménez (14), Bataller (8), Mora (5), Casadevall (8), Artacho (4), Dos Santos (12) i Cuadrado. 17/34 de dos, 16/38 triples (4 Vila i Edu Jiménez, 3 Èric Jiménez, 2 Coderch i Bataller), 2/4 tirs lliures. 40 rebots (7 Bataller), 22 assistències (5 Vila) i 99 de valoració (20 Vila).ARENYS BÀSQUET JOVENTUT:Grau (6), Verdura (5), Heras (17), Tomàs (12), Turnquest (18) –cinc inicial–, Porta i Semoventa. 14/ 36 de dos, 7/22 triples (3 Tomàs, 2 Heras, 1 Verdura i Turnquest), 9/13 tirs lliures. 35 rebots (11 Turnquest), 10 assistències (4 Grau i Tomàs) i 61 de valoració (21 Turnquest).PARCIALS:32-14, 22-18 (54-32), 7-12 (61-44) i 23-14 (84-58).COMENTARI:triomf contundent del Quart, ahir en l’estrena de la primera fase de la Lliga catalana EBA –demà (12h) es juga el segon partit, entre Arenys i Salt– de la qual els verds en son els darrers campions. Amb l’Arenys migrat per les baixes, amb només cinc jugadors del primer equip, la defensa zonal els 40 minuts va ser la proposta visitant i, la resposta local, d’entrada, 11 dels seus 16 triples al primer quart (32-14). “L’objectiu és fer servir els dos partits per ajuntar l’equip, som 5 o 6 persones noves i tothom s’ha d’adaptar i trobar el seu lloc. I si guanyes bé, però no és l’objectiu principal en aquest moment” va dir Carles Ribot, tècnic del Quart, que diumenge (18 h) tanca la primera fase a la pista del Salt.