FEB

Exhibició del Quart per començar

Lliga EBA. L’equip gironí completa un partit excel·lent en el seu debut a Esparreguera

TENEA 51 QUART 73

TENEA-ESPARREGUERA:Jorba (10), Ala (2), Morales (4), Romero (5) i Aliaga (2) –cinc inicial; Sellarés (11), Meri, Riera (1), Moliner (11), Prieto (2), Raventós (3) i Campaña. 4 triples (Jorba, 2 Moliner i Raventós). 15 de 30 de 2, 4 de 17 de 3 (Jorba, 2 Moliner, Raventós) i 9 de 20 tirs lliures. 29 rebots (6 Morales) i 50 de valoració (15 Sellarés).QUART-GERMANS CRUZ:Coderch (4), Eric Jiménez (3), Martorell (1), Vila (15), Dos Santos (8) –cinc inicial–, Palol (2), Serra (2), Eduard Jiménez (11), Bataller (17), Mora (4), Casadevall (2) i Artacho (4). 21 de 36 tirs de 2, 6 de 20 tirs de 3 (3 Eduard Jiménez, 2 Bataller i Vila), 13 de 26 tirs lliures. 26 rebots (4 Dos Santos) i 66 de valoració (21 Bataller).PARCIALS:10-17, 17-24, 10-21 i 14-11.ÀRBITRES:Jérez i Fanes.COMENTARI:El Quart va llançar un avís als seus rivals de la lliga amb una gran victòria a la pista de l’Esparreguera en la primera jornada. L’equip va imposar la seva defensa des del minut 1 i un parcial de 0-8 ja va deixar clar per on anirien les coses. La petita reacció dels de casa en els primers minuts va ser resposta pels gironins amb una defensa sense escletxes que va anar deixant l’equip de casa impotent a mida que passaven els minuts. La màxima diferència de l’equip de Carles Ribot va ser de 25 punts al tercer quart. L’entrenador va aprofitar l’últim quart per donar minuts a tots els seus jugadors, la intensitat va baixar i els de casa van maquillar lleugerament el resultat..