Mundial

Espanya s’estrena amb una victòria contra el Japó en el mundial (70-84)

Bàsquet. La selecció que dirigeix Lucas Mondelo, amb cinc catalanes, ha debutat amb un triomf clar sobre el combinat nipó

La selecció espanyola ha guanyat el primer partit del mundial femení de bàsquet amb una victòria contra el Japó. El combinat que dirigeix el català Lucas Mondelo ha dominat en tot moment el partit i no s’ha deixat sorprendre per les nipones. Al final del primer quart, Espanya ja dominava per 10-20, un avantatge que s’ha incremental al descans, quan l’equip estatal, amb cinc catalanes, guanyava amb un avantatge de 18 punts (21-39).

En la represa, la dinàmica no ha canviat, i Espanya ha seguit dominant i ha acabat el tercer quart amb un 48-61. En l’últim període, el combinat estatal només ha hagut de mantenir les diferències i no prendre més riscos dels necessaris. Al final, victòria per 71-84 per donar el tret de sortida al grup A del mundial. La gironina Marta Xargay ha estat la màxima anotadora del partit amb 15 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)