Eurocopa

Estrena amb mal peu del MoraBanc, a Turquia

Eurocopa. També va perdre l’Unicaja a Lituània, i el València va vèncer a casa

Igual que en la passada edició, el MoraBanc va debutar a Europa amb derrota. Ahir, l’equip tricolor va perdre a la pista del Galatasaray (84-73) en un partit en què va anar gairebé sempre al darrere. La intensitat en defensa turca –li va forçar 20 pilotes perdudes–, amb Zach Auguste dominant i fent de tot (18 punts, 8 rebots, 2 recuperacions i 5 taps), va incomodar els d’Ibon Navarro, que mai va fer l’efecte en la segona part que poguessin capgirar el partit. Ennis, amb 20 punts, va ser el millor en el MoraBanc. En el mateix grup, l’Estrella Roja va ensenyar múscul contra el Ratiopharm. Pel que fa a la resta d’equips de l’ACB, el València no va fallar contra l’Asvel, per bé que no va distanciar-se fins al tercer quart, i l’Unicaja va perdre a Vílnius perquè es va encallar en atac al principi del darrer quart.