Més bàsquet

Una final plena d’al·licients

Bàsquet. L’Spar Citylift i el Cadí lluitaran demà a Fontajau pel principal títol català

Fontajau serà demà la capital del bàsquet català amb la disputa de la 30a final de la Lliga Femenina de bàsquet, que enfrontarà l’Spar Citylift amb el Cadí la Seu. El partit suposarà el debut de les mundialistes Laia Palau i Bea Sánchez a l’equip d’Èric Surís, que aspira a trencar aquesta temporada l’hegemonia del Perfumerías Avenida en les competicions espanyoles.

En la presentació del partit d’ahir hi van participar, entre altres, la jugadora internacional catalana Rosó Buch i el president de la federació catalana, Joan Fa. El partit té el patrocini oficial de Rodi Motor Services i serà transmès en directe per Esport 3.

L’equip local aspirarà al setè títol, que li permetria igualar el rècord de la UB Barça, mentre que el Cadí la Seu té tres lligues en el seu palmarès. De fet, la final d’aquesta temporada és una reedició de la que es va jugar el 2017 a Reus, en què l’equip gironí es va imposar per 63-71. Els reforços de Palau i Sánchez no són els únics de l’equip gironí, que també ha incorporat dues nord-americanes de gran qualitat, Murphy i Hampton, i la pivot Reisengerova, i ha recuperat Helena Oma, que va jugar cedida precisament a la Seu la temporada passada. Les novetats del Cadí la Seu, que continua dirigint Bernat Canut, són la base Sklepowicz, les exteriors Pujol –lesionada durant tota la temporada passada – i Etxarri i les pivots Aijanen i Hempe. En la semifinal van derrotar l’Snatt’s Sant Adrià (63-62).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)