FCBQ

La Bisbal, sense encert, perd a casa contra el Roser

Bàsquet. Copa Catalunya masculina.

LA BISBAL 54 ROSER 64

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET:Soler (3), Mateu (2), Òdena (5), Poch (7), Hopewell (15), –cinc inicial–,Castillo, Poch, Frau (4) i Barrassa (11). 5 de 17 triples: Soler, Òdena, 2 Poch i Barrassa. 3 de 8 tirs lliures. 31 rebots. 18 faltes.ROSER:Sulleva (8), Roure (2), Palau (4), Deivi (4), Gavaldà (14) –cinc inicial–, Hijós (5), Verano, Assalit (14), Blanco i Tubert (13). 5 de 13 triples: Hijós i 4 Gavaldà. 13 de 18 tirs lliures. 14 rebots. 14 faltes.PARCIALS:9-10, 11-15, 12-16 i 22-23.COMENTARI:La Bisbal no va poder estrenar-se a casa amb victòria en la nova temporada. L’equip de Joan Ferrer va començar el partit jugant amb autoritat sota els dos cèrcols i va completar un bon parcial (7-0) que donava esperances. La segona falta del nord-americà Hopewell, amb tot, el va enviar a la banqueta i els seus companys van començar a tenir dubtes. Els visitants ho van aprofitar per capgirar el desavantatge abans del final del primer quart amb el pivot Tubert, sortint de la banqueta, fent una feina impagable a la pintura. En el segon quart els de casa van continuar tenint problemes en atac, tot i que el partit es mantenia igualat (20-25). La sensació de domini dels visitants, un dels equips més forts de la categoria, es va mantenir. En la segona meitat el desencert en els triples dels jugadors de la Bisbal no va ajudar a capgirar la dinàmica negativa. L’equip feia la goma tota l’estona però no aconseguia acostar-se en el marcador sempre per errors puntuals. Ja en els minuts finals, amb l’equip més encertat, els visitants van acabar de sentenciar gràcies a dos triples de Gavaldà.