ACB

Amb un excés d’alts i baixos

ACB. Els de Pesic tomben un MoraBanc que falla cinc triples per capgirar el marcador i que es precipita al final

El Barça Lassa, sense brillar, continua invicte gràcies sobretot al desencert d’un MoraBanc que en el tram final es va precipitar en excés i ho va acabar pagant. Primer quan a tres minuts del final estaven 61-59 i els d’Ibon Navarro van ser incapaços d’anotar en un mateix atac quatre triples consecutius després d’atrapar tres rebots ofensius i ho van acabar pagant. I quan faltaven 41 segons Albicy, amb 64-63 en el marcador, va llançar un triple innecessari que va fer que el Barça ho tingués més fàcil. Amb 65-63 Ennis va assumir la responsabilitat amb una penetració ben tapada per Kuric que va donar la victòria als de Pesic.

El matx havia tingut uns 40 minuts farcits de precipitacions, d’errors, de poc ritme, de molt desencert i sobretot moltes pèrdues per a un i altre equip. El resultat al final del primer temps ho deia absolutament tot (33-32).

El Barça semblava haver après la lliçó i fer el pas definitiu per trencar el matx. Dos triples de Ribas van liderar un 14-3 que va donar el màxim avantatge –del 34-34 al 48-37–. Però els blaugrana van tornar a mostrar la seva irregularitat per donar vida de nou a un MoraBanc que va continuar apostant pel tir exterior, la bona actuació de Whittington i l’energia de Diagné. El matx es va tornar a igualar (55-54).

Ribas de base

Heurtel no tenia el dia ofensiu i tampoc en la direcció, però a ell s’hi va afegir un Pangos que simplement va tenir el dia negre. Al canadenc li està costant adaptar-se al Barça i va acabar amb 0 punts, 0/5 tirs de camp i un -4 de valoració que ho diu tot. Això va fer que Pesic, en els últims instants del matx, apostés per Ribas de base, cosa que no havia fet des del curs passat. També va situar Oriola de cinc en certs instants finals. Però qui va desencallar el partit va ser sobretot Singleton, que amb un triple va donar oxigen en un moment molt delicat (64-61). Amb 64-63 els àrbitres van xiular una falta sobret Tomic discutible que va donar aire als blaugrana.

El Barça necessita fer un pas més col·lectivament perquè dijous arrenca l’Eurolliga i a la pista del CSKA Moscou la irregularitat que està mostrant la pot pagar cara.

ELS VESTIDORS

Alguns han d’aprendre a trobar l’equilibri entre atac i defensa; podríem haver trencat el matx abans
Svetislav Pesic
TÈCNIC DEL BARÇA LASSA
No m’ha semblat falta a Dylan Ennis, com tampoc m’ha semblat falta l’acció anterior sobre Ante Tomic
Ibon Navarro
TÈCNIC DEL MORABANC
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)