FCBQ

L’Spar Citylift revalida el títol de la Lliga catalana (89-63)

Bàsquet. S’ha imposat al Cadí la Seu en la final, avui a Fontajau

L’Spar Citylift ha aixecat aquesta tarda la seva setena Lliga catalana femenina i iguala, d’aquesta manera, els títols de l’Universitari de Barcelona que encapçalava fins ara el palmarès en solitari. L’equip gironí s’ha imposat a Fontajau al Cadí la Seu en la final (89-63).

I això que les lleidatanes han començat el partit dominant, tenint clar què volien fer i, sobretot, amb molt d’encert des de l’exterior (4/6 triples en el primer quart). A l’equip gironí, incòmode i tirant d’individualitats, li ha costat trobar-se a la pista i a principis de segon quart, el Cadí el sotmetia (14-25, 12’). L’entrada de Laia Palau, el seu debut amb el seu nou equip, li ha donat un altre aire i, entre això, i les aparicions individuals (Rosó, Hampton i Murphy), no només ha llimat diferències sinó que l’Uni ha marxat a la mitja part per davant en l’electrònic (39-37).

Tornant de vestidors, ja s’ha vist un equip local més enèrgic i decidit. Així, fent un pas més al darrere, ha tibat la corda a còpia de triples i de joc a camp obert (58-46, 27’). El Cadí la Seu no tirava la tovallola i la seva persistència –bona aportació de Kraker i Etxarri en aquesta fase– li servien per mantenir viva l’opció de remuntar. Però, les fogonades de joc gironines eren molt potents i, ja en l’últim quart, quan Núria Martínez ha culminat un contracop llençat per Palau, ja quedava clar que la final tenia un vencedor (68-52, 32’). Les lleidatanes no han pogut tornar-se a acostar més i, en els últims minuts, han acabat entregades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)