FCBQ

Abonats a la victòria

Bàsquet. Lliga EBA. El Quart signa un ple de victòries després irregular a Salou

SALOU 66 QUART 78

CB SALOU A:Morales, Galofré (21), Salido (2), Florentín i Martín (3) -cinc inicial-, Gómez, Ollé (9), Crabtree (4), Aitor, Martínez (4), Santiago (6) i Everette (17). 16/37 de 2. 9/28 triples (5 Galofré), 7/9 tirs lliures, 33 rebots (12 Everette) i 63 de valoració (25 Galofré).CB QUART-GERMANS CRUZ:Edu Jiménez (16), Bataller (5), Coderch (9), Martorell (9), Dos Santos (2) -cinc inicial-, Serra (12), Mora (3), Casadevall (4), Èric Jiménez (9), Pau Vila (2) i Artacho (7). 22/40 de 2, 9/24 triples (3 Èric Jiménez i 3 Martorell), 7/15 tirs lliures, 32 rebots (7 Dos Santos) i 78 de valoració (18 Edu Jiménez).PARCIALS:16-15, 14-23, 21-19, 15-21.ÀRBITRES:Miguel Ángel Soto Medina i Víctor Carreras Bierge.COMENTARI:La inspiració en atac d’Edu Jiménez i Roger Serra va ser la clau del partit per a un Quart que va saber patir i va seguir una línia ascendent durant el matx. Amb uns avantatges de 10 o fins i tot 15 punts, l’equip hauria pogut tancar el partit si hagués gaudit d’una continuïtat en defensa, però la desconnexió en algunes fases va ser un problema afegit. Un daltabaix en el tercer quart va permetre al Salou, a la desesperada, acostar-se al marcador gràcies a quatre triples gairebé consecutius. Els homes de Carles Ribot van saber mantenir el cap fred davant l’empenta dels locals en el darrer període i els seus dos millors jugadors van aportar l’encert necessari de cara a cistella per aconseguir la victòria. El tècnic, Carles Ribot, creu que l’equip “va anar de menys a més durant el partit”, però un daltabaix els hauria pogut costar molt car. La falta de continuïtat i el fet de no poder enllaçar tot un partit complet a bon nivell fa que el Quart hagi de patir molt més del que es podia esperar en alguns duels que semblaven encarrilats. L’equip compta, de moment, tots els partits per victòries, en un inici de competició, pel que fa als resultats, immillorable.