Més bàsquet

Bea Sánchez, ingressada

Bàsquet. La jugadora de l’Spar Citylift va ser traslladada ahir a Barcelona per la lesió a l’esquena que es va fer a Salamanca

La pivot internacional de l’Spar Citylift, Bea Sánchez, va ser hospitalitzada dimecres a la nit a Salamanca després de la final de la supercopa d’Espanya contra el Perfumerías Avenida a causa d’un dolor d’esquena que va patir durant l’escalfament i que li va impedir entrar a la pista durant el matx.

La mundialista va passat la nit a l’hospital en observació. En espera de realitzar-li més proves, els metges que la van atendre a Salamanca van creure convenient hospitalitzar-la a Barcelona durant el dia d’ahir. El club va informar ahir mateix que la durada de la lesió la determinarà el diagnòstic detallat dels següents dies. “El cos tècnic en resta en espera per saber quan serà la seva reincorporació al grup.” En tot cas, sembla difícil que arribi a temps per jugar el primer partit de lliga, diumenge a Torrejón.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)