Més bàsquet

Bea Sánchez, operada d’una hèrnia discal

Bàsquet. El diagnòstic de les proves realitzades indica que la jugadora té una lesió greu i que s’estarà entre uns tres i uns quatre mesos de baixa

Els resultats de les diverses proves realitzades a l’alera-pivot de l’Spar Citylift Girona Bea Sáqnchez indiquen que s’haurà de realitzar una cirurgia per tractar la lesió. El diagnòstic de la ressonància indica que Bea pateix una hèrnia discal. El procés post operatori marcarà la seva recuperació.

L’andalusa procedent de Ferrol es va lesionar durant l’escalfament de la Supercopa disputada dimecres passat davant de Perfumerías Avenida i no va poder disputar el partit. Va ser traslladada a l’hospital de Salamanca i posteriorment a l’Hospital General de Catalunya. Ara, després de diverses proves, es confirmen els pitjors pronòstics. El director esportiu del club, Pere Puig, ha confirmat que el club no té previst fixar una substituta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)