Eurolliga

Queralt Casas i Marta Xargay, al mateix grup

Bàsquet. Les dues gironines s’estrenen avui en l’Eurolliga amb els seus nous equips

Avui comença l’Eurolliga femenina, amb la presència aquest curs de dues gironines, Queralt Casas i Marta Xargay, que, durant l’estiu, han canviat d’equip. L’escorta de Bescanó milita en el Flammes Carolo francès i l’exterior gironina ho fa en el Dinamo de Kursk rus, sota les ordres de Lucas Mondelo. Coincidiran en el grup B, on també hi ha l’Avenida.

Casas torna a l’Eurolliga, que no tastava des de la temporada 2014/15, amb el Galatasaray. El seu equip, debutant en el torneig, se les haurà avui amb el Sopron de Roberto Íñiguez, el subcampió (19 h). L’objectiu no és cap altre que intentar superar la primera fase. Del seu costat, Xargay i el Kursk només poden ambicionar el títol –avui debut contra el Riga (19 h)–, amb una equip amb peces diferencials com Breanna Stewart i Candace Parker, i una altra catalana (Anna Cruz). Casas i Xargay s’enfrontaran ja la setmana que ve, a Rússia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)