FEB

Festival contra el cuer

Bàsquet. EBA. Un gran Quart i un inspirat Èric Jiménez (33 punts) destrossen el Calvià

QUART 105 CALVIÀ 71

CB QUART-GERMANS CRUZ:Coderch (5), Mora (12), Èric Jiménez (33), Martorell (7), Dos Santos (16) –cinc inicial–, Edu Jiménez (5), Bataller (8), Casadevall (8), Pau Vila (5), Artacho (6) i Cuadrado. 21/38 de 2 (5 Mora), 13/26 triples (8 Èric Jiménez, 1 Edu Jiménez, Bataller, Coderch, Martorell i Pau Vila). 24/27 tirs lliures, 26 rebots (8 Èric Jiménez) i 126 de valoració (46 Èric Jiménez).FLANIGAN CALVIÀ:Jarrillo, Morales (32), Teijido (1), Comas (7), Matemalas (23), Castro, Carrasco, Amengual, Jerez, Bustamante (4), Carro i Vaquer (4). 23/41 de 2 (13 Morales), 4/16 triples (4 Matemalas), 13/16 tirs lliures, 28 rebots (10 Morales) i 64 de valoració (44 Morales).PARCIALS:27-8, 33-19, 22-21, 23-23.

El Quart es va trobar amb un rival molt més dèbil del que s’esperava. I és que, tot i ser el cuer, el Calvià havia plantat cara en pistes com ara la de Tarragona. Un Èric Jiménez molt inspirat va encistellar tot el que va tocar i va posar les bases de la victòria en un partit en què tots els jugadors locals van estar a un alt nivell, sobretot en l’àmbit defensiu, portant el control del joc ja des de l’inici del duel.