ACB

CLEVIN HANNAH

BASE

L’assignatura pendent

ACB. El Baxi Manresa busca el primer triomf al Nou Congost, avui contra l’Herbalife

Al Bages, en la pretemporada tothom hauria signat acreditar un 3-3 en la jornada 6. El més curiós del cas és que l’ha aconseguit sense cap triomf davant els seus aficionats. Avui, té al davant una altra oportunitat per fer-ho.

Al davant, hi tindrà un equip que, enguany, disputa l’Eurolliga, però que està pagant els efectes col·laterals de disputar la màxima competició continental. L’Herbalife va jugar divendres a Moscou, a la pista del Khimki –derrota i té 1-4 de balanç–, i avui haurà d’afrontar el repte de Manresa sense temps per preparar la cita. I amb necessitat de guanyar perquè té 2-4 a l’ACB. “Arribaran al màxim, n’estic segur. Tenen més físic del que han tingut mai i un tècnic que coneix la lliga com pocs i els fa jugar de manera alegre”, deia Joan Peñarroya, al·ludint al possible cansament acumulat canari. El tècnic podria fer reaparèixer Doellman. Per la seva part, són baixa Paco del Águila i Lukovic.

Amb la més lletja

El MoraBanc, en plena dinàmica negativa –ja encadena quatre derrotes en la competició estatal–, visita avui la pista del Madrid, un equip que transita a pinyó fix i que encara no ha perdut enguany (13-0 entre la supercopa, l’ACB i l’Eurolliga). No sembla el lloc propici per aixecar el vol (17 h, MD 53), però els tricolor no descarten res. Un cop més, Walker és baixa, perquè no està recuperat del seu turmell.

17h (MD2, 55)

Nou Congost

Tècnic: Salva Maldonado

Ve d’una setmana grisa, faltat d’encert. Vindrà amb ganes de refer-se

Anjeks

Pasecniks

4,5

Clevin

Hannah

13,8

Clevin

Hannah

13

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)