FEB

El Cadí la Seu s’emporta el duel català (86-81)

Lliga Femenina. Una gran segona part l’ha impulsat per trencar la imbatibilitat de l’Spar Citylfit Girona

El Cadí la Seu s’ha endut el derbi català de la jornada a Lliga Femenina, i ha trencat la imbatibilitat a l’Spar Citylift Girona, que arribava líder a la cita (86-81).

Després d’una primera part igualada, amb alternatives en el marcador, el combinat lleidatà ha accelerat en el tercer quart gràcies a l’encert, una defensa molt enganxosa i també controlant el rebot a la seva anella. Això l’ha propulsat (54-41, 24’), en una fase en què Hampton ha hagut de deixar la pista lesionada. S’ho havia fet durant el segon quart i, tot i tornar a la pista, ha hagut de tornar a la banqueta ja que anava visiblement coixa. L’equip gironí, amb pocs arguments, ha intentat no perdre el nord i el caràcter de Núria Martínez i els rèdits del rebot ofensiu semblaven insuficients a mitjans de l’últim parcial (73-58, 34’). Amb tot, han arribat a posar-se a quatre ja en l’últim minut, quan han fet pressió a tota pista i les exteriors han agafat el pes en atac (Palau, Rosó i Murphy). Però, el Cadí la Seu ha tingut sang freda i ha segellat el triomf des de tir lliure.

En l’altre partit de la jornada, l’Snatt’s Sant Adrià s’ha estrenat enguany a la competició, amb una victòria a la pista del Bembibre (51-56) amb 17 punts de Simmons.