NBA

Marc Gasol torna a ser imparable

Bàsquet. NBA. Exhibició contra els Nuggets; Ricky (10 punts i 12 assistències) contra Doncic

Marc Gasol està redreçant el rumb dels Grizzlies, que estan en posició de play-off. En l’últim examen els de Memphis van superar els Nuggets (89-87), que només havien perdut un dels deu partits que havien disputat i eren una de les revelacions. Gasol va fer dobles figures amb 20 punts, 12 rebots i 4 assistències, ben secundat per Jaren Jackson Jr. (20 punts i 7 rebots). Nikola Jokic, un dels referents dels Nuggets, es va quedar amb només 4 punts –tots de tirs lliures– i 7 rebots.

També va guanyar Ricky Rubio en el duel esperat contra Luka Doncic (117-102). Els Jazz continuen a les portes de les vuit primeres posicions, mentre que els Mavs són el quart pitjor equip de la lliga. El base del Masnou va acabar amb 10 punts, 5 rebots i 12 assistències, tot i que l’estrella va ser Donovan Mitchell (23). Doncic va ser el màxim anotador del seu equip amb 24 punts, 6 rebots i només dues assistències. D’altra banda, cal destacar la nova victòria dels Lakers (114-110) de LeBron (24+10+89) contra els TWolves de Rose, que va establir un altre rècord (7 triples amb 30 punts) després de fer-ne un fa uns dies amb 50 punts. Els Spurs de Pau Gasol, que no va jugar per lesió, van topar amb Whiteside (95-88), que va liderar els Heat amb una exhibició monstruosa: 29 punts, 20 rebots i 9 taps. Des d’Alonzo Mourning el 1999 ningú havia fet tants taps als Heat. L’ex-Manresa i ex-Hospitalet Ibaka va fer dobles figures (14+13) en un altre triomf dels Raptors contra els Kings (105-114). Dos jugadors destacables van ser Anthony Davis (32+15), que va liderar els Pelicans, i Victor Oladipo, que va fer 36 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)