FEB

Líder en solitari abans de viatjar a Tarragona

EBA. El Quart s’imposa al Castellbisbal (73-64) en un partit en què supleix les seves mancances en atac amb una sòlida defensa

QUART 73 CASTELLBISB. 64

CB QUART GERMANS CRUZ:Masllorens (4), Serra (4), Jiménez (17), Mora (7), Vila (9) –cinc inicial–; Bataller (11), Coderch (3), Casadevall (2), Martorell (3), Artacho (7) i Dos Santos (6). 20/44 de 2. 7/21 triples (3 Jiménez, 2 Bataller i 1 Martorell i Vila). 12/19 tirs lliures. 43 rebots (9 Dos Santos). 71 de valoració (17 Jiménez).CB CASTELLBISBAL:Gómez (4), David López (8), Aleix Camprubí (15), Galbete (9), Mañes (25) –cinc inicial–; Carlos López, Albert Camprubí, Roche (3), El Haitout i Pascual. 15/33 de 2. 6/24 triples (2 David López i Mañes i 1 Gómez i Roche). 16/22 tirs lliures. 29 rebots (8 Galbete). 56 de valoració (26 Mañes).PARCIALS:19-12, 19-23 (38-35), 19-9 (57-44) i 16-20 (73-64).ÀRBITRES:Text.

La propera (02-12-18)

Boet Mataró-Mataró; Calvià-Martorell; Salt-Salou; Igualada-Cornellà; Valls-Esparreguera; Castellbisbal-Olivar; Tarragona-Quart.

El CB Quart es va posar líder en solitari de la lliga EBA gràcies a la victòria contra el Castellbisbal (73-64) combinada amb la derrota de l’Igualada a la pista de l’Esparreguera (76-70). L’equip de Carles Ribot va notar l’absència d’Èric Jiménez, lesionat amb un esquinç al canell, i li va faltar trobar fluïdesa en atac. El Quart es va precipitar en els llançaments i li va costar jugar com un equip. Això va donar aire al Castellbisbal, que va ser capaç de remuntar dos cops una diferència en contra de 13 punts. La segona vegada, ja en el segon temps, els visitants es van acostar fins a només 3 punts, i això els va donar moral. La sòlida defensa del Quart, però, va suplir les seves mancances en defensa i va servir per segellar la novena victòria de la temporada.

El Quart jugarà dissabte que ve un partit importantíssim a la pista del segon classificat, el Tarragona, que dissabte va apallissar el Boet Mataró de 62 punts (109-47).