FEB

El Cadí, sense pietat del Mann-Filter

Lliga Femenina. Festival ofensiu de les de Bernat Canut, que guanyen solidesa

CADÍ LA SEU 90 MANN 56

CADÍ LA SEU:Kraker (17), Díaz (13), Vilaró (6), Bahí (20), Hempe (8) –cinc inicial–, Sklepowicz (2), Palma, Etxarri (12), Pujol (2), Aijanen (5) i Richards (5). 25/39 de 2. 11/23 triples (3 Bahí, 3 Díaz, 2 Etxarri, 2 Kraker, 1 Aijanen). 7/12 tirs lliures. 29 rebots (8 Richards). 109 de valoració (25 Kraker).MANN-FILTER:Montoliu (4), Gimeno (8), Pérez (7), Flores (1), Hersler (7) –cinc inicial–, Lahuerta (2), Urbaniak (4), Brown (11), Hernández (2) i Knight (10). 16/41 tirs de 2. 4/18 triples (2 Gimeno, Montoliu, Hersler). 12/16 tirs lliures. 26 rebots. 33 de valoració (14 Knight).PARCIALS:17-13, 24-18, 24-10 i 25-15.

Poc més d’un quart va resistir el Mann-Filter a la Seu en un partit que es va trencar en el segon quart gràcies a l’encert ofensiu de les jugadores de Bernat Canut. Com en la victòria contra l’Spar Citylift, les locals van tornar a mostrar una imatge col·lectiva d’equip poderós amb Kraker fent molt de mal des de la distància. Menció especial també per a la gironina Georgina Bahí (20 punts amb 8 de 9 tirs de camp), que va fer el seu millor partit del curs.