Mundial

El cartell es va definint

Mundial 2019. A falta de la finestra del febrer, el torneig de l’estiu vinent a la Xina ja coneix 17 dels 32 equips que hi prendran part

De mica en mica es van coneixent els noms dels participants en el mundial del 2019 de la Xina, el primer amb 32 equips després de l’ampliació que va decidir tirar endavant la FIBA.

La finestra d’aquest novembre, que es va tancar ahir, ha permès obtenir el passi a un grapat de seleccions de primer ordre com és el cas d’Espanya –desena presència seguida en la cita, tot i no comptar amb cap dels NBA en tota la fase de classificació–, França, Turquia, Argentina o el vigent campió del món, els Estats Units. En total, són 17 els equips que ja tenen assegurat el lloc, amb alguna sorpresa com l’eliminació d’Eslovènia, campiona europea, i quasi la de Croàcia. Tots dos molt masegats per no poder comptar amb els seus millors jugadors, que estan en l’NBA o jugant l’Eurolliga i no són alliberats.

La propera finestra de seleccions, amb les darreres dues jornades, es disputarà del 18 al 26 de febrer de l’any que ve.

*Europa
Espanya, República Txeca, França, Alemanya, Grècia, Lituània i Turquia
*Àfrica
Angola, Nigèria i Tunísia
*Amèrica
Estats Units, Argentina i Veneçuela
*Àsia
Xina (amfitrió) i Corea del Sud
*Oceania
Austràlia i Nova Zelanda
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)